“Підвісити” морозиво або каву для ЗСУ
Замовлення приймаємо за 2-5 днів
Вага тортів орієнтовна
Наш давній краш смак! Компоте із двох видів манго (домініканський та королівський) збитий ганаш на основі білого шоколаду Callebaut Velvet та дві кокосові текстури (мус і кремю), кокосовий лікер, кокосовий дакуаз із молочного шоколаду кувертюр Alunga Cacao Barry
Наш давній краш смак! Компоте із двох видів манго (домініканський та королівський) збитий ганаш на основі білого шоколаду Callebaut Velvet та дві кокосові текстури (мус і кремю), кокосовий лікер, кокосовий дакуаз із молочного шоколаду кувертюр Alunga Cacao Barry
Ніжний, легкий та повітряний. Фундучне праліне з сіллю, тягуче безе та капсула чорного шоколаду. Молочний шоколад — фундучне праліне. Верхні ноти: шоколадний пломбір, праліне з фундуку. Післясмак: темний шоколад, безе. Текстури: шоколадний мус, безе, праліне.
Ніжний, легкий та повітряний. Фундучне праліне з сіллю, тягуче безе та капсула чорного шоколаду. Молочний шоколад — фундучне праліне. Верхні ноти: шоколадний пломбір, праліне з фундуку. Післясмак: темний шоколад, безе. Текстури: шоколадний мус, безе, праліне.
Фісташковий бісквіт, крем маракуйя з маскарпоне, желе манго-маракуйя з шматочками банану свіжої м’яти, мадагаскарської ванілі та лікеру granmarnier. Всередині рідка капсула маракуйя-манго, крем Шанті з м’якоттю кокоса. Вкритий лаймовою глазур’ю. Основа з кармелізованим кокосом, білим шоколадом і пудрою лайма.
Смак вибуховий, соковитий та прохолодний. Ніжний лаймовий мус, полунично-суничне кулі, мигдальний бісквіт Джоконда, ганаш на основі білого шоколаду з мадагаскарською ваніллю, тарта з цільнозернового борошна.
Смак вибуховий, соковитий та прохолодний. Ніжний лаймовий мус, полунично-суничне кулі, мигдальний бісквіт Джоконда, ганаш на основі білого шоколаду з мадагаскарською ваніллю, тарта з цільнозернового борошна.
Фісташкове креме з фісташкою, фісташкове молоко, фісташкова паста. Пісочне печиво на фісташковому борошні, фісташковий збитий ганаш. Все покрито шоколадною глазур’ю з додаванням дробленої фісташки.
Фісташкове креме з фісташкою, фісташкове молоко, фісташкова паста. Пісочне печиво на фісташковому борошні, фісташковий збитий ганаш. Все покрито шоколадною глазур’ю з додаванням дробленої фісташки.
Максимально ніжний та ягідний смак. Основа – йогуртовий бісквіт зі свіжою малиною, конфі з малиною, суницею та ожиною, мус на грецькому йогурті, вершковий крем шантіі з сублімованою малиною.
Максимально ніжний та ягідний смак. Основа – йогуртовий бісквіт зі свіжою малиною, конфі з малиною, суницею та ожиною, мус на грецькому йогурті, вершковий крем шантіі з сублімованою малиною.
За бажанням, торт можна задекорувати свіжими ягодами
Поєднання смаків: шоколад — манго— ваніль — карамель. Верхні ноти: чорний шоколад, манго, карамель Післясмак: ваніль, шоколадний брауні, праліне Текстури: мус, кремю, хрусткий бісквіт.
Маєш кав’ярню і хочеш співпрацювати з нами? Чи бажаєш торт до свята?
Залишай заявку та чекай на дзвінок, Honey!
Товар доданий
до кошика